1. Home
  2. Alle onderdelen
  3. Motor
  4. Motorolie
  5. Castrol 15669E

Castrol Motorolie Castrol EDGE 5W-30 LL Art.-Nr.: 15669E

Premium

Castrol Motorolie Castrol EDGE 5W-30 LL-0
Viscositeitsindeling volgens SAE
5W-30
Vrijgave van de fabrikant
BMW Longlife-04
Vrijgave van de fabrikant
MB 229.31
Vrijgave van de fabrikant
MB 229.51
Vrijgave van de fabrikant
Porsche C30
Vrijgave van de fabrikant
VW 504 00
Vrijgave van de fabrikant
VW 507 00
Vrijgave van de fabrikant
VW 505 00
- 15%
Prijs:
€ 59,95 NIEUW
€ 72,90 Totale prijs
Basisprijs
€ 11,99/l
Betaalmethode:
Levertijd:
za., 2. mrt. - ma., 4. mrt.
Shop:
WS-Autoteile
4,72 van 5 sterren
Levertijd
Artikelbeschrijving
Communicatie
Prijs/prestatie
Leveringskosten
99,7% positieve koopervaring

Het percentage positieve ervaringen van kopers wordt berekend op basis van alle aankopen met een beoordelingen van ten minste 4 van 5 sterren in de afgelopen 12 maanden ten opzichte van het totale aantal verkopen van de handelaar in die periode.

Verordening inzake afgewerkte olie

Volgens §8 lid 1 van de verordening inzake afgewerkte olie (AltölV) is elke leverancier verplicht om bij de levering van verbrandingsmotoren- of transmissieoliën en oliefilters gebruikte verbrandingsmotoren- of transmissieoliën tot aan de hoeveelheid van de in elk afzonderlijk geval geleverde verbrandingsmotoren- en transmissieoliën, evenals in principe oliefilters en regelmatig bij olieverversing vrijkomende oliehoudende afvalstoffen gratis in te nemen en op de juiste wijze te laten afvoeren.

U kunt dus de overeenkomstige gebruikte oliën, oliefilters en bij regelmatige olieverversing vrijkomende oliehoudende afvalstoffen gratis en vakkundig laten afvoeren naar de respectieve leverancier. Neem vooraf contact op met de leverancier, deze geeft graag informatie over de afhandeling van de retourzending.

Houd er rekening mee dat afvalolie wordt beschouwd als gevaarlijk afval en daarom in een speciale verpakking, correct gemarkeerd, moet worden verzonden. De kosten voor de veilige verpakking en aparte verzending van afvalolie zijn voor rekening van de koper.

Het is ook mogelijk om afvalolie in principe terug te brengen naar tankstations of afvalverwerkingsbedrijven (bijvoorbeeld recyclingparken; eventueel tegen betaling). Of uw lokale afvalverwerkingsbedrijf afvalolie accepteert, kunt u ter plaatse of bij de betreffende gemeente-informatie meestal te weten komen.

– Nu via DAPARTO bestellen - alle leveranciers, één winkelwagen, één bestelling

Opmerking: controleer of het door DAPARTO geïdentificeerde reserveonderdeel daadwerkelijk overeenkomt met het reserveonderdeel dat u zoekt. Mogelijk. Er is aanvullende informatie nodig om ervoor te zorgen dat het geselecteerde reserveonderdeel ook in het gewenste voertuig past. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Alle prijzen zijn in euro's inclusief BTW.

  1. vergeleken met het duurste aanbod op DAPARTO
  2. inclusief verzending, kan variëren afhankelijk van de geselecteerde bezorgbestemming, verzend- en betaalmethode
  3. Als de betaling vandaag is ontvangen (bijvoorbeeld via PayPal), als de betaling later wordt ontvangen en / of als de goederen naar het buitenland worden verzonden, wordt de leveringsdatum dienovereenkomstig uitgesteld
  4. wordt terugbetaald bij teruggave van het oude onderdeel
Heeft u nog vragen ?: klanten@daparto.nl of schrijf ons op ons contactformulier

www | daparto-web

isAndroid: no

isIOS: no